Cina natrium tripolyphosphate Produsén na Supplier | Suoyi
pege-banner

produk

natrium tripolyphosphate

short description:


jéntré produk

ABOUT US

Tags produk

barang

daptar eusi

Na5P3O10 (%):

96Min

94Min

90Min

P2O5 (%):

57Max

56Max

55Max

Insolubles dina cai (%):

0.1Max

0.1Max

0.15Max

Fe (%):

0.007Max

0.015Max

0.030Max

Ph (solusi 1%):

9.2-10

9.5-10

9.5-10

Metal berat (Salaku PB) (%):

N

0.001Max

0.001Max

Arsén (Salaku) (%):

N

0.0003Max

0.003Max

Fluorida (f) (%):

N

0.003Max

0.005Max

Whiteness (%):

90Min

90Min

90Min

pamakéan:

Utamana dipaké di detergent, synergist pikeun sabun; softener cai; agén tanning pikeun pembuatan kulit, bantu pikeun dyeing; Salaku hiji agén dispersi mujarab pikeun solusi gantung tina coatings, kaolin, magnésium oksida, kalsium karbonat jeung pangeboran leutak jsb .; Salaku hiji agén lalawanan kontaminasi minyak dina produksi kertas.

Packing:

25kgs anyaman kantong dijejeran ku kantong plastik, atawa nurutkeun demand.Keep customer di tempat garing tiis.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 详情页 (3)详情页 (6)详情页 (4)详情页 (5)详情页 (1)详情页 (2)

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami