Cina Natrium pirofosfat Produsén na Supplier | Suoyi
pege-banner

produk

natrium pirofosfat

short description:


jéntré produk

ABOUT US

Tags produk

item

kelas

Assay (sakumaha Na4P2O7)%

96,5%

P2O5% ≥

51,5

Ortho fosfat

Pass

Niley PH

9.9-10.7

Cai masalah leyur% ≤

0.2

LOI% ≤

0,5

(Salaku F)% ≤

0,005

(Salaku Salaku)% ≤

0,0003

pamakéan:

Dilarapkeun di industri tina detergents sakumaha bantu detergent, agén pemutihan na electroplating.Machining salaku remover karat. produksi kimia sakumaha dispersants na Pangémulsi. Uyah leyur ogé bisa dipaké pikeun agén perlakuan cai, pangeboran minyak, etc..But kalsium ogé ulang leyur jeung magnesium.

Packing:

25kgs atanapi 50kgs anyaman kantong dijejeran ku kantong plastik, atawa nurutkeun paménta customer urang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 详情页 (3)详情页 (6)详情页 (4)详情页 (5)详情页 (1)详情页 (2)

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami