Cina Magnésium karbonat Produsén na Supplier | Suoyi
pege-banner

produk

magnésium karbonat

short description:


jéntré produk

ABOUT US

Tags produk

c0f85347 Applicable

Ieu utamana dipaké salaku réagen kimia; reinforcing agén di karét, fillers, ogé bisa dipaké pikeun insulasi,-suhu luhur bahan insulasi seuneu;
Manufaktur produk kaca; Maén efek lampu ti beungeut keramik & Enamel;
Dipaké dina produksi magnésium, shipbuilding jeung manufaktur alat keur ngagolakkeun.
Dina industri cet, sakumaha pigmén aksésori, cét, tinta filler ngaronjatkeun whiteness na opacity.

c0f85347 packing

palastik 20kgs anyaman kantong jero jeung kantong plastik, atawa nurutkeun paménta customer urang.

item

daptar eusi

 

super kualitas

kualitas munggaran

kualitas kadua

MgO% ≥

45,0

41,0

38,0

Sulfat (dumasar kana SO4) ≤

0.1

0,15

0,3

Kalsium Oksida (sakumaha Cao)% ≤

0,43

0.7

1.0

Leungitna on ignition%

54-58

54-58

> 52

Klorida (dumasar kana Cl) ≤

0.1

0,15

0,3

Eusi (dumasar kana Bungbulang) ≥

0,004

0,004

----

Fluorida (salaku F)% ≤

0,02

0.05

0,08

eusi cai% ≤

2.0

3.0

4.0

 kapadetan bulk g / ml

0,12

0,14

----

Résidu (150um)% ≤

0,025

0,03

0.05


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 详情页 (3)详情页 (6)详情页 (4)详情页 (5)详情页 (1)详情页 (2)

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami