China Sodium pyrophosphate Produsen lan Supplier | Suoyi
pege-banner

produk

sodium pyrophosphate

short description:


Detail produk

ABOUT US

Tags Product

item

grade

Pengujian kadar logam (minangka Na4P2O7)%

96,5%

P2O5% ≥

51,5

Ortho Phosphates

pass

Value PH

9.9-10.7

Water prakara larut% ≤

0,2

Loi% ≤

0,5

(Minangka F)% ≤

0,005

(Minangka Minangka)% ≤

0,0003

Dianggo:

Applied ing industri deterjen minangka tambahan deterjen, agen bleaching lan electroplating.Machining minangka Remover teyeng. produksi Kimia minangka dispersants lan Emulsifiers. uyah larut uga bisa digunakake kanggo agen perawatan banyu, ngebur lenga, etc..But calcium uga maneh dipun bibaraken lan Magnesium.

Packing:

25kgs utawa 50kgs dirajut tas diantrekake karo tas plastik, utawa miturut dikarepake customer.


  • Previous:
  • Next:

  • 详情页 (3)详情页 (6)详情页 (4)详情页 (5)详情页 (1)详情页 (2)

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita